Månedlig arkiv: april 2015

Generasjonsmøte 3. mai kl. 11.00

Det er vår, fuglane syng, og vi kan igjen samlast til generasjonsmøte. Elieserkoordinator i Den indre Sjømannsmisjon, Tor Øyvind Sandaker, blir med som talar. Parallelt med talen er det søndagsskule for dei minste. Kristin Mellingen og Hildegunn Jørgensen deltar med … Les videre

Skrevet i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Generasjonsmøte 3. mai kl. 11.00

Temakveld med Per Bråten

Tirsdag 28 april kl 19.30 blir det temakveld med Per Bråten. Tema er: Lysglansen fra den profetiske lampe. Matteus 13, og Johannes Åpenbaring kap 1-5. Alle hjertelig velkommen.

Skrevet i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Temakveld med Per Bråten

Velkommen til møte 26.04

Søndag kl 19.00 får vi besøk av Kjell Haaland fra NLM.      Det blir sang av Karoline og Jan Ove Brandsæter. Anita Solbakk leder møtet. KOM OG HØR GUDS ORD OG VÆR MED I FELLESSKAPET.

Skrevet i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Velkommen til møte 26.04

Generasjonsmøte søndag 19. april

Søndag 19. april får vi besøk av Jarle Bognøy (tale) og Eva Bognøy (sang). For barna blir det søndagsskule under talen. Hjertelig velkommen til generasjonsmøte kl. 11.00! Søndagens tekst finn du i Joh. 10, 1-10.

Skrevet i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Generasjonsmøte søndag 19. april

Velkommen til generasjonsmøte i Kyrkjekrinsen Bedehus

Søndag 12. april kl. 11.00 samlast vi igjen til generasjonsmøte i Kyrkjekrinsen Bedehus. Her er møtestaden for alle generasjonar. Vi får besøk av både talar og songkrefter. Karen Sofie Aasmyr frå Nordhordland Indremisjon talar til dei vaksne. Det blir søndagsskole … Les videre

Skrevet i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Velkommen til generasjonsmøte i Kyrkjekrinsen Bedehus