Fredagskafé!

Det blir ny oppstart av Fredagskafé i Kyrkjekrinsen Bedehus fra høsten av. Første samling blir 05.09., og så samles vi annenhver fredag gjennom hele høsten (se høstprogrammet for datoer).

download

I år blir Fredagskaféen en del av konfirmantopplegget i Åsane Menighet. Det betyr at vi tar imot konfirmanter som velger vårt opplegg, i tillegg til andre som vil være med. Aldersgruppen vår er 13+, altså fra åttende klasse og opp.

Vi følger nok et ganske likt opplegg hver gang. Det blir en eller annen form for aktivitet. Det kan være spill eller sport eller quiz eller konkurranser eller hva som helst. Her har vi noen tanker, men vi vil også ha litt innspill fra de som skal være med. Vi har også tenkt at vi av og til kan arrangere utflukter. I løpet av kvelden vil det være en liten fellessamling med andakt, før det er anledning til å kjøpe varm mat. Tidligere har vi servert hamburgere, pizza, nachos eller tilsvarende.

images

Men vi trenger frivillige! Vi trenger ledere, vi trenger andaktsholdere og vi trenger folk til å lage mat. Håper at noen kan føle seg kallet til dette! Om man ikke er interessert i å binde seg til noe fast, så tar vi også imot hjelp innimellom! Vi håper vi kan klare å få til dette på en god måte, og vi gleder oss til samarbeid med Åsane Menighet og konfirmantene!

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.