Julebasar 2020 i Kyrkjekrinsen bedehus 28.11. kl 14.30

Lørdag 28.11 kl. 14:30 håper jeg mange vil være med oss på julebasar direkte på facebook- da finner du oss på facebook siden: Kyrkjekrinsen bedehus Åsane.  Pga Covid -19 blir det en annerledes julebasar i år enn det vi er vant til. Men jeg håper mange vil være med å støtte oss på den måten- og skulle du ikke ha facebook- ta kontakt med noen som har det så kan dere se det sammen.
Hvis du ikke har mulighet til å få se det direkte men ønsker å støtte basaren ved å kjøpe lodd eller noen produkter så tar du bare kontakt med Anita Solbakk.
Vi skal ha en andakt av Cecilie Skår og sang av Karoline Holta Brandsæter .
Det blir også salg av saft, syltetøy, julekaker og julekranser. Da må dere ringe eller sende melding inn til oss så bli varene reservert til dere kommer og henter de. Det blir mange telefon nummer dere kan ringe den dagen så bare følg med den dagen.
Vi kommer også til å ha to forskjellige trekninger av lodd- Hoved lotteriet som vi har delt ut loddbøker på i forkant (kan også få flere bøker ved å kontakte Anita Solbakk eller hvis du bare ønsker lodd)- og vi vil ha dagens utlodning.
Vi kommer også til å ha to forskjellige trekninger av lodd- Hoved lotteriet som vi har delt ut loddbøker på i forkant (kan også få flere bøker ved å kontakte Anita Solbakk eller hvis du bare ønsker lodd)- og vi vil ha dagens utlodning.
Siden dette går på direkten og det er kort tid til å kjøpe lodd på dagens, begynner vi allerede nå med å selge lodd på dagens- det er en egen bok. Og loddene koster kr 10,-  Her er det også mange flotte gevinster.  Jeg kan nevne fruktkurver, julesnaks, barnas julekasser, julekalender, blomst, julekaker, gavekort fra Egon, jule dvd, puslespill, håndduker og masse andre flotte ting. Den endelige listen blir lagt ut på torsdag 26.11.  Er du interessert ta kontakt med Anita Solbakk 97570155.

VELKOMMEN PÅ BASAR!!!!

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.